Service

Ons familiebedrijf is sinds 1948 actief als leverancier van flessengas. Hierdoor beschikken wij over jarenlange ervaring en kennis en kunnen wij u voorzien van deskundig advies over het aanschaffen en het gebruik van onze gasflessen en bijbehorende onderdelen. Laat u door ons informeren welke gasfles of toebehoren voor u het meest geschikt is.

Niet tevreden met u aankoop?

Neem contact met ons op per mail via info@hinnengas.nl of telefonisch op 0546-863265. Dan kijken we samen of we het probleem op kunnen lossen.

Wilt u een artikel retour sturen? Dan kan u dat altijd kosteloos afgeven in onze winkel. Wanneer het artikel ongebruikt en onbeschadigd wordt ingeleverd betalen wij het aanschaf bedrag terug.

Voor bezorg artikelen en/of pakketproducten rekenen wij retourkosten:

Retourkosten pakketdienst: € 4.95 incl. btw

Retourkosten gasflessen en groot/zwaar materiaal:  € 10.00 incl. btw

Reparatie:

Wij beschikken over een kleine werkplaats waar wij reparaties en onderhoud uit kunnen voeren op de door ons verkochte artikelen.

Reparties en onderhoud aan heaters, barbeques, branders etc. die niet bij ons zijn aangeschaft voeren wij niet uit. Wij verzoeken u daarvoor contact op te nemen bij de desbetreffende leverancier/winkelier.

Whatsapp Chatten