Gasflessen

Een overzicht van alle propaan en butaan gasflessen die wij kunnen leveren. Bekijk daarnaast per fles of wij deze voor u mogen vullen of dat wij ze vol tegen leeg moeten ruilen.

Let op:
Volle gasflessen kunnen enkel worden bezorgd in de provincie Overijssel en vlak daarbuiten. Buiten deze postcode gebieden kunnen geen volle gasflessen worden bezorgd.

Voor 15:00 uur besteld, is binnen 3 werkdagen geleverd.

Filter
Filteren

Standaard propaan gasflessen

Onze gasflessenwinkel biedt een reeks standaard propaangasflessen, perfect voor kampeer- en barbecuebehoeften. Dit omvat de Hinnengas propaangasflessen in diverse maten zoals 2,5 kg, 5 kg, en 10 kg. Deze zijn ideaal voor algemeen gebruik en verkrijgbaar in zowel nieuwe als lege opties.

Kunststof en lichtgewicht gasflessen

Voor degenen die op zoek zijn naar lichtere en makkelijk te hanteren opties, bieden we de Hinnengas kunststof propaan gasflessen en de Low 8 composiet/lichtgewicht gasflessen. Deze zijn beschikbaar in maten zoals 5 kg, 7,5 kg, en 10 kg, en zijn zowel leeg als gevuld verkrijgbaar.

Speciale gasflessen

Voor specifieke toepassingen hebben we een assortiment van speciale gasflessen zoals de Hinnengas Aluminium/RVS heftrucktank 14 kg en de Hinnengas kunststof heftrucktank 13 kg. Deze zijn speciaal ontworpen voor gebruik in industriële omgevingen.

Navullingen en kleine gasflessen

Voor gemakkelijke navullingen bieden we de Benegas light vullingen, Antargaz stalen propaan gasfles vullingen, en Campingaz vullingen in verschillende maten. Daarnaast zijn er kleinere opties zoals de Karweifles 1 liter en de Antargaz Take 5 gasfles 5 kg vulling voor kleinere of draagbare apparaten.

Whatsapp Chatten