Koken en verwarmen

Een overzicht van al onze kooktoestellen en verwarmingsapparatuur. Alle producten zijn alleen geschikt voor propaan/butaan flessengas of blikjes en niet voor aardgas.

Voor 15:00 uur besteld, is morgen in huis.

Filter
Filteren

Kooktoestellen en Kookgerei

In onze kook- en verwarmingswinkel bieden we een verscheidenheid aan kookartikelen aan voor kampeerliefhebbers. Dit omvat efficiënte kooktoestellen zoals de Campingaz Camping 206S Kooktoestel, Campingaz enkele brander 1-pits, en Foker Kookbrander S190. Voor het bereiden van grotere maaltijden zijn er opties zoals de Cadac paella pan 40 en Cadac Skottelbraai. Voor grotere groepen bieden we ook de Gimeg kooktoestel 2-pits wit, Gimeg kooktoestel 3-pits wit, en Gimeg Kookstoestel 4-pits wit beveiligd aan.

Verwarmingstoestellen

Voor het warm houden van uw tent of buitenruimte hebben we verschillende verwarmingsartikelen. Dit omvat de Eurom heteluchtkanon HKG-10, Qlima gas forced air heater GFA 1030, en Mr. Heater draagbare gaskachel. Voor extra warmteopties bieden we ook de Gimeg rolkachel infrarood GRK-100 en Gimeg Eurostraler vast statief 4.5 KW aan.

Accessoires en Onderdelen

Onze winkel biedt ook belangrijke accessoires en onderdelen voor kook- en verwarmingssystemen. Dit omvat het Badé gasslang installatiesetje propaan 150 cm voor een veilige gasaansluiting en de Mr. Heater flessengas slangaansluiting voor draagbare gaskachels. Voor een stabiele gastoevoer bieden we de Qlima GFA10xx – 700 mbar regulator set aan.

Whatsapp Chatten