Linde gas

Linde Gas huurcilinders industriële gassen

Als depot van Linde Gas kunnen wij industriële huur cilinders aanbieden tegen zeer interessante tarieven. Linde Gas Benelux is een marktleider op het gebied van de levering van gassen. Naast de industriële gassen is Linde leverancier van diverse koudemiddelen, gassen voor de voeding middelen industrie of droogijs.

 

Industriële gassen kunnen op veel verschillende manieren worden ingezet. Van lassen en bevriezing naar aandrijving en verwarming tot het analyseren en testen. De gassen kunnen in diverse verpakkingsvormen (van diverse formaten cilinders tot cilinderpakketten) en zuiverheden geleverd worden. Ongeacht of u een specialistisch bedrijf heeft of een werkt in een fabriek op industriële schaal, wij kunnen in samenwerking met Linde het gas aanbieden dat u voor uw proces nodig heeft.

Linde beschikt over een eigen barcodesysteem voor de flessen die worden uitgegeven. Elke fles die bij een klant worden geplaatst worden gescand en hierdoor geregistreerd. Middels dit systeem behoren saldoverschillen tot het verleden.

Wanneer u kiest voor industriële gassen van linde kiest u ook voor:

  • Een leverancier die veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit als topprioriteit heeft.
  • Landelijke dekking; de flessen kunnen op locaties over heel nederland bezorgd en afgehaald worden.
  • Altijd gewaarborgd zijn van goedgekeurde en correct afgevulde cilinders.
  • Een leverancier met ervaring en kennis die u kan adviseren en van specifieke informatie kan voorzien.

Naast dat Hinnen een groot deel van het cilindertransport in onze regio voor haar rekening neemt zijn wij tevens ook een afhaaldepot en aanspreekpunt voor Linde klanten binnen ons dekkingsgebied.

Bent u op zoek naar huurcilinders voor een dag of voor een langere periode? En bent u geïnteresseerd wat wij in samenwerking met Linde gas voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Whatsapp Chatten